Tirsdag, Onsdag - se program
Torsdag 19.00 - 03.00
Fredag, Lørdag 19.00 - 05.00
Loading Events

AARHUS BLUESFORENING

  • This event has passed.
ONS 08/10 KL 19:00 (Dørene åbner) 50 (medlem) / 80 HeadQuarters, Valdemarsgade 1 Præsenteres af Aarhus Bluesforening
Koncerten er slut kl. 22:00. Herefter er der gratis adgang.

FRANCK WHITE, CHR. FRANK, JAN HARBECK & MORTEN ÆRØ

Vi ser denne aften frem til en helt speciel koncert med den unikke bluessanger Franck White og den eminente jazzsaxofonist Jan Harbeck.

Begge musikere hører til de ypperste musikere herhjemme indenfor hver deres felt – blues og jazz.
Franck White spiller ikke blues, han er “The Blues”. Det er ingen i tvivl om, når man ser ham på en scene og når man hører hans fortolkninger af de gamle blues klassikere. Franck er 100% selvlært, bor i en lille landsby udenfor Horsens og har viet sit liv til at præsentere den tidlige bluesmusik, som vi kender den fra bl.a. Ray Charles, B.B. King og John Lee Hooker og – ikke mindst – Muddy Waters.

Sammen med guitaristen Christian Frank udgiver Franck White til september CD’en ”White´ alive” – som er optaget under dette års vinterjazz festival på Metronomen på Frederiksberg. Christian Frank bor på Nørrebro, er konservatorieuddannet, og har indtil videre 4 jazzudgivelser i eget navn på CV´et og han er en alsidig musiker der stilistisk spænder meget bredt. De to bluesfolk har spillet blues sammen i mere end et årti.

Jan Harbeck der denne aften er med på sax, har modtaget en række priser de seneste år, bl.a. Bent Jædig prisen og prisen for årets udgivelse 2011 af tidsskriftet Jazz Special. Han er blandt de mest respekterede herhjemme på sit instrument og hans sammenspil med Franck White og Christian Frank er en oplevelse alle blues og jazzelskere bør overvære. Jan Harbeck er med som gæst på udgivelsen og nu har man så for første gang muligheden for at høre dem sammen i Århus hvor de desuden får selskab af trommeslageren Morten Ærø.

Morten Ærø er vel nok den meste efterspurgte trommeslager i landet indenfor både blues og jazz. Han spiller med Hans Knudsen, Ronnie Boysen, med Six City Stompers og i hans eget orkester, kaldet “Mortens aften” har han bl.a. “Nulle” og “Fessor” med i bandet. Begge blandt de mest kendte og folkekære jazmusikere i landet.

Koncerten denne aften er et samarbejde med Dansk Musiker Forbund og den er etableret som et led i Levende Musikuge 2014, der i år finder sted fra de 3. til 12. oktober.

www.christianfrank.dk