Tirsdag, Onsdag - se program
Torsdag 19.00 - 03.00
Fredag, Lørdag 19.00 - 05.00
Loading Events

ELBA + Support: RUSÍKA

  • This event has passed.

AFLYST

FRE 20/03 KL 19:00 70 kr. / 50 kr. forsalg HeadQuarters, Valdemarsgade 1 / /

Det danske pop-stjerneskud ELBA har i 2019, med sin 80’er inspirerede popmusik, formået at indtage den danske musikscene med manér med en række markante festivaloptrædener, herunder Alive Festival, SPOT Festival, Copenhagen Pride på Rådhuspladsen i København og ikke mindst det klare højdepunkt på Roskilde Festival, hvor hun lukkede og slukkede Countdown scenen foran et intenst og feststemt publikum.
 
➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 20.30
➤ Forsalg: 50 kr.
➤ Entré i døren: 70 kr.
➤ HQ Resident DJs: 23:00-05:00
 
ELBA:
Foruden at have været særdeles aktiv på livescenen, har ELBA også løbende suppleret med en masse musik i form af fire singleudgivelser – senest ’Dirty Footprints’ som udkom 29. november som en perfekt afrunding på et begivenhedsrigt år. Dette betyder dog ikke, at ELBA har tænkt sig at gå ned i kadence i 2020. Hun har således været særdeles aktiv i studiet henover vinteren, og der er allerede mere musik på vej samt udsigt til udgivelse af en debut-EP der lander i starten af marts.
Sammen med EP-udgivelsen, tager hun desuden på en omfattende turné, der bringer hende rundt omkring i det danske land med sit band.
 

ELBA og hendes musik er heller ikke gået ubemærket hen i både det danske og internationale medielandskab. I Danmark har hun således modtaget omtale fra medier som Regnsky, Gaffa og Bands of Tomorrow, hvor sidstnævnte senest har fremhævet hendes Roskilde-koncert som én af deres højdepunkter fra 2019 – en koncert de da også gav 5 ud af 5 stjerner. Også engelske Clash Music har gjort opmærksom på den danske sanger og sammenligner hende blandt andet med den svenske pop-dronning Robyn, med ordene ”There’s a sense of Robyn’s rebellious individuality on show, with ELBA able to carve out her identity”.

+ Support: RUSÍKA:
RUSÍKA er en spirende artist med en stor stemme. Hun laver musik med højt til loftet, hvor fængende melodier indkapsles i et pulserende lydunivers. Sangene kredser om det at være et ungt menneske i en til tider kompliceret, men farverig verden. RUSÍKAs univers rummer store følelser, indlevelse og smukke klange. Denne aften kan hun som noget helt særligt opleves i et intimt live-setup.

RUSÍKA udgav i januar 2019 en EP i samarbejde med amerikanske Position Music (LA), hvorigennem hun har fået 3 af sine sange placeret i amerikanske MTV-shows. Hun har været featuring TooManyLeftHands på sangen Naked, og hun har udgivet sangen We’re Out Of Date, hvor hun er featuring artisten Geek. Seneste single fra RUSÍKA udkom i november 2019 med sangen Talk, hvor hun er featuring Loud Colors.