Tirsdag, Onsdag - se program
Torsdag 19.00 - 03.00
Fredag, Lørdag 19.00 - 05.00
Loading Events

Fjer + Gottschalk + Who Is Louis (Solo)

  • This event has passed.
ONS 16/12 KL 19:00 50kr HeadQuarters, Valdemarsgade 1 / / Præsenteres af Train

Train præsenter ALL FEMALE line-up på HeadQuarters: Fjer x Gottschalk x Who Is Louis (Solo).

“La Femme” – det franske udtryk passer fremragende til denne aften på HeadQuarters, hvor der bliver spillet livemusik i kvindernes tegn – Fjer x Gottschalk x Who Is Louis? danner rammerne for at give dig en uforglemmelig aften, hvor tonerne af de kvindelige stemmer vil strømme langt ind i krop og sjæl på alle.

✖ Fjer
Bag aliaset Fjer står 23-årige Maja Barløse, som sanger, sangskriver og producer. Musikken bevæger sig i et elektronisk R’n’B-land og leveres med loops og effekter, hvor især sangerindens stærke stemme får lov at flyve frit og storladent.

FJER PÅ FACEBOOK:
fb.com/fjermusic

✖ Gottschalk
Gottschalk, alias den 29-årige sangerinde Maria Gottschalk, er en alternativt popkunstner fra København, som blander elektroniske synthesizers og beats, med en kærlighed for 70’ernes autentiske singersongwriter-lyd. Bandet trækker på inspiration fra artister som Mariam The Believer, Blonde Redhead og Neil Young.

GOTTSCHALK PÅ FACEBOOK:
bit.ly/gottschalkfb

✖ WHO IS LOUIS (Solo)
Aarhusianske WHO IS LOUIS med tyskeren Greta Louis i front stormer fremad på den danske elektroniske scene, og med den nye single ‘Fancy Me’ varsler gruppen om et nyt album i 2016. I aftenens anledning byder frontkvinden Greta Louis indenfor til en solokoncert, når hun opfører nye og intime versioner af bandets sange

WHOISLOUIS PÅ FACEBOOK:
fb.com/gretalouis

✖ Koncertstart kl.20.00 / Døren åbner 19.00.