Tirsdag, Onsdag - se program
Torsdag 19.00 - 03.00
Fredag, Lørdag 19.00 - 05.00
Indlæser begivenheder

GOTTSCHALK + THE GIANT YOUTH

  • Dette er en afholdt begivenhed.
TOR 27/09 KL 21:00 GRATIS ENTRÉ HeadQuarters, Valdemarsgade 1 / /

Under navnet Gottschalk gemmer sig den halvt polske, halvt danske sangerinde og sangskriver Maria Gottschalk, som bevæger sig rundt i nærheden af popgenren, men med et rocket bid. Gottschalks EP, “Let The Sun Shine On Me This Time”, blev den 25. maj 2012 udgivet uafhængigt i eget navn.
 
”En utrolig stemningsfuld og feminin tilgang til den alternative støvede rockgenre, med både rå og bløde sider. (…) [E]n helt utrolig vokal, der komplementerer det dybe tekstunivers helt fantastisk (…) Det er musik som virkelig taler for sig selv. Der er potentiale her,absolut.” 
 
”Debut-EP’en “Let The Sun Shine On Me This Time” løfter sløret for et utrolig melodisk og stemningsfuldt lydbillede, som i høj grad fortjener en god portion opmærksomhed.” 
The Giant Youth blev grundlagt på baggrund af store drømme og lysten til at realisere dem. Det handler om sved, tårer, glæde og længslen efter at spille rock ‘n’ roll, blive store og blive hørt. The Giant Youth er inspirerede af rigtige mennesker, med rigtige skæbner, og rigtige historier. De har netop udgivet EP’en “Christine“.
https://www.facebook.com/pages/The-Giant-Youth