Tirsdag, Onsdag - se program
Torsdag 19.00 - 03.00
Fredag, Lørdag 19.00 - 05.00
Loading Events

HeadQuarters JazzFestival 2016

  • This event has passed.
TOR 14/07 KL 16:00 30kr HeadQuarters, Valdemarsgade 1 / / / Præsenteres af HeadQuarters

HQ åbner kl. 16.00.

Alle koncerter koster 30 kr. (kan kun købes i døren).

 

Kl. 17.00: Anders Ammitzbøl: Hymns For Hearts (DK) 

Line-upMads Nørgaard and Viktor Sandström (g), Anders Ammitzbøll (b), Rasmus Iversen (drm)

Simple, men stærke melodier og åbne klanglandskaber.

“Jeg havde aldrig hørt om Ammitzbøll før, men jeg glemmer ham helt sikkert ikke igen. Dejlig loose musik, som man kender det fra Bill Frisell.”

Sådan blev der blandt andet skrevet om komponisten Anders Ammitzbølls debutalbum Hymns For Hearts #1, som udkom digitalt og på vinyl i januar 2016.

Ved hjælp af simple, men stærke melodier og åbne klanglandsskaber formår bandet at fange lytteren i et musikalsk univers, som man bliver fastholdt i fra første tone, til de sidste vibrationer klinger ud.

 

Kl. 19.30: Castrillón/Haugaard (DK/CO) 

Line-up Kamilla Haugaard (p, voc), Natalia Castrillón (harp, voc)

Minimalistiske melodier og fri improvisation.
Castrillón/Haugaard duo skaber en reflekterende og udtryksfuld atmosfære, hvor lyde fra harpe, klaver og stemmer blandes sammen i minimalistiske melodier og frie improvisationer.
Den colombianske harpenist Natalia Castrillón arbejder med en klassisk baggrund som aktiv improvisator og udvider musikken med nyskabende lyde på sit instrument.
Den lokale sanger og pianist Kamilla Haugaard har en både følsom og kraftfuld måde at bruge sin stemme og instrument på. Hun bringer elementer af verdensmusik, jazz og pop til musikken, som forenes i rammer af fri improvisation.
Duoen inspireres af de forskellige baggrunde og kulturer, de kommer fra, og bruger intens lytten og fri improvisation som primære redskaber i skabelsen af deres musik.

 

Kl. 22.00: Way out Westh & Windy (DK) 

Line-up Nis Hybel (voc), Scott Westh (trp), Jacob Danielsen (sax, fl), Alex Jønsson (g), Malthe Nørgaard (key), Mathias Gregersen (b), Kristine Bjørg (bongo), Christian Windfeld (drm)

Souljazz, funk og boogaloo.

En aften i selskab med “Way out Westh and Windy” vil helt sikkert få dig til at svede!
Måske fordi de hede rytmer og det fede groove befaler dig at danse – eller som minimum at lave ”jazz-bobbet” med hovedet.
Måske fordi du bliver nødt til at iklæde dig farverigt kunststof for at matche de funky farver, der kommer ud af trompet, sax, guitar og keyboards.
Måske fordi herrelækker herrevokal gør dig høj.
Måske fordi du bliver varm indeni af at se og høre souljazz, funk og boogaloo blive spillet af ingen ringere end dette fede band.

 

Kl. 23.30 (-03.00) – Tortuga Sound System (DJ-set) -caribiske rytmer.

 

VI GLÆDER OS 🙂