Tirsdag, Onsdag - se program
Torsdag 19.00 - 03.00
Fredag, Lørdag 19.00 - 05.00
Loading Events

KABARET SYBARIT (DK) GEOFF BERNER (CAN) + BALKAN BEATS DK DJs

  • This event has passed.
LØR 17/11 KL 21:00 30kr HeadQuarters, Valdemarsgade 1 / / /

Balkanaften er tilbage på HQ. Denne gang præsenterer vi en blanding af kabaret og klezmer. 

Kabaret Sybarit tager navn fra den fransk-tyske teaterstil ’kabaret’, samt det stereotype 30’er nydelsesmenneske, levemanden sybaritten. Bandet har spillet sammen i andre sammenhænge siden 2006, men Kabaret Sybarit opstod først i slutningen af 2009. Den 10. september udgav de i samarbejde med selskabet KnowTheirName debutalbummet “Akt 1: Rum nr. 13.” Musikken spænder fra skæve popnumre, vanvittig og legesyg swing/jazz, til rockede, pompøse og dystre fortællinger. De musikalske referencer er bl.a. Caravan Palace, Mr. Bungle, Kaizers Orchestra, Analogik, Tom Waits, Disney og naturligvis filmen Cabaret.

{play}http://hqhq.dk/mp3/Kabaret.mp3{/play}

{headline}geoff berner{/headline}

Canadiske Geoff Berner spiller politisk bevidst punk-klezmer og synger på sit seneste album “Victory Party” lige så meget om festerne som om de efterfølgende tømmermænd. For ham er “sejr altid blandet med en følelse af tab”. Pressen skrev: 

The Avenging Angel of klezmer.” – Canada’s Globe and Mail.
Geoff Berner might be klezmer’s saviour.” – NOW Magazine.
Cherish him, cherish him, for there really is no one like him. Fantastic.” – Billy Bragg. 

Balkan Beats DK er to DJs fra Århus med den mission af eksponere balkanmusik og -kultur i Danmark. Forvent druk, sved og dans. 

Der er et dejligt flow i deres musik og de formår at inddrage et par klassikere ind i hele balkantemaet – uden det kommer til at virke forkert. 6/6 elefanter.” – Overspring.dk