Tirsdag, Onsdag - se program
Torsdag 19.00 - 03.00
Fredag, Lørdag 19.00 - 05.00
Loading Events

HQ MIINIJAZZ – opvarmning til JazzFestival 2016!

  • This event has passed.
TIR 07/06 KL 19:00 40/50kr HeadQuarters, Valdemarsgade 1 Præsenteres af HeadQuarters

HQ varmer op til JazzFestivalen med to dages (d. 7. & 8. juni) MiniJazzFest, og præsenterer 4 dygtige jazzbands, som en appetizer på hvad du kommer til at opleve under JazzFestivalen 2016 på HQ. Vi glæder os vanvittigt!

Aftenens to bands:

Kl. 19.30: Frekvens Frekvens: 

Musikken er ærlig og indtrængende, der trækkes tråde fra nordens toner, moderne klassisk musik, avantgarde jazz og den frie tilgang til musikken, med en trang til at søge mod grænser.

Kompositionerne taler deres eget sprog, og fortæller historier om kærlighed, frygt, håb og venskab. Vi er alle mennesker, og det er det musikken handler om.

Bandet nærer en fælles kærlighed til den gode melodi, den frie levende musik og den musikalske samtale musikerne imellem.

Gruppen udgav i maj 2016 deres debutalbum ‘Vandborg’.

 

Kl. 21.00: I Just Came From The Moon:

I Just Came From The Moon er en helt ny spiller på den århusianske jazzscene. Et møde med fem musikere, der med forskellige musikalske erfaringer, bidrager til et stærkt, samlet udtryk. En lyd, hvor den røde tråd ikke er defineret i en bestemt genre, men nærmere i de stemninger der opstår når støvede, country-ballader møder ostinat-baseret improvisation. Musikken er skrevet af kontrabassist og komponist Frederik Hagner. I starten af maj spiller orkestret finale i dette års Ung Jazz-konkurrence.

Line-up:

Jonas Scheffler: Trompet

Nis Hellerøe Myrtue: Saxofon

Nikolaj Bugge: Guitar

Tobias Andreassen: Trommer

Frederik Hagner: Kontraba