Tirsdag, Onsdag - se program
Torsdag 19.00 - 03.00
Fredag, Lørdag 19.00 - 05.00
Loading Events

Isbjörg – Release fest! + Support: Summit

  • This event has passed.
FRE 26/04 KL 19:00 30kr HeadQuarters, Valdemarsgade 1 / /

Det Aarhusianske band Isbjörg har siden 2015 udfordret lytteren med deres unikke tilgang til den progressive rock. Med to EP’er og to singler i bagagen har Isbjörg gennem årene forfinet og fokuseret deres klavertunge lyd, som nu kulminerer med albummet ‘Iridescent’.
_______________________
➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 20.30
➤ Entré i døren: 30 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23.00 – 05.00
 
På ‘Iridescent’ gør isbjörg op med konventionerne og cementerer sig som et band, der ligger en indsats i at bringe noget anderledes til den danske rockscene. Skæve taktarter og rytmiske figurer kombineres med ørehængende melodier og medrivende temaer, som fanger lytteren i et intenst og uforudsigeligt lydunivers.
 
Titlen ‘Iridescent’ og albummets artwork afspejler musikkens farverige og sprudlende udtryk. Der favnes bredt, men de mange facetter forenes af Isbjörgs energiske spillestil og den gennemgående fusion af de forvrængede guitarer og det klassiske klaver. Ligeledes kommer albummets lyrik vidt omkring, men med et gennemgående tema om melankoli og håb.
 
‘Iridescent’ er ligesom Isbjörg’s tidligere udgivelser skrevet, indspillet, mixet, masteret og udgivet af bandet selv. ‘Iridescent’ er derfor blevet lige præcis det album, Isbjörg havde lyst til at lave og fanger den kreative energi og legesyge rebelskhed, der gør Isbjörg til Isbjörg.
 
+ Support: Summit
Summit er et rock-band med rødderne fastslået i 70’ernes eksperimenterende univers, hvor ingen solide rammer dikterer spillets gang og den kreative proces er frit-flydende, med et samtidsudtryk som trækker tankerne hen mod nutidens progressive rockbands, med et drys af folkeligt musik. De fem medlemmer operer hver især trommer, bass, keyboards, guitar og højt flyvende vokal.