Tirsdag, Onsdag - se program
Torsdag 19.00 - 03.00
Fredag, Lørdag 19.00 - 05.00
Indlæser begivenheder

KONSERVATORIETS KONCERTCAFÉ

  • Dette er en afholdt begivenhed.
TIR 18/03 KL 20:00 GRATIS ENTRÉ HeadQuarters, Valdemarsgade 1 / / Præsenteres af Det Jyske Musikkonservatorium

Det Jyske Musikkonservatoriums rytmiske studerende i Aarhus har i efterhånden mange år med stor succes givet koncertcaféer i Aarhus midtby. og denne aften foregår det på HeadQuarters. Koncerterne er støttet af Pianokompagniet og Orkestergraven.

20.00 Cecielie Lund Johansen

20.35 Hannah Fredsgaard Larsen

Hannah er dansksproget popmusik om øjeblikke der forundrer og betager. Sangene bærer præg af en nærværende og umiddelbar tilgang til verden og byder lytteren ind i et univers af sagnomspundne hverdagsfortællinger.

Sanger og sangskriver Hannah Fredsgaard skriver tekster hvor mystiske drømmebilleder og raslende skeletter danser side om side med den sitren der opstår, når øjne mødes i et blik. Sangene fremstår med små, fine aftryk af inspiration fra den danske visetradition og udfoldes med en kærlighed til den gode historie.

21.10 Helena Heinesen Rebensdorff (Franka)

Franka er lyden af vækstlagets seneste og lovende elektroniske pop skud. De fængende skæringer bevæger sig i et fremdrevet og selvsikkert univers, som klinger urbant og alternativt . Frankas baggrund i punk og grunge tilføjer musikken en råhed i et kontrastfyldt univers, hvor både legesyghed, feminin sødme og mørk ildevarslende melankoli lever side om side i en international lydende helhed.

21.45 Greta Louise Schenk

Greta Schenk er en ung talentfuld singer/songwriter, der bevæbnet med sin trofaste irske bouzouki synger kantet pop som går direkte i ørerne og hjertet. Strejf af folk og rock samt utraditionelle instrumenter giver musikken en unik sound. Med et stærkt udtryk og hjertet yderst på tungen spiller Greta sine sange sammen med Erlend Eggestad på guitar.

Franka