Tirsdag, Onsdag - se program
Torsdag 19.00 - 03.00
Fredag, Lørdag 19.00 - 05.00
Loading Events

Late Night Venture + The Shaking Sensations

  • This event has passed.
LØR 16/11 KL 19:00 80 kr. / 60 kr. forsalg HeadQuarters, Valdemarsgade 1 Præsenteres af HeadQuarters

Københavnske ‘post-bands’ indhylder HeadQuarters i majestætisk mørke.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00.
➤ Forsalg inkl. gebyr: 60 kr.
➤ Entré i døren: 80 kr.

Late Night Venture:
Fra opvækst i provinsen og forstæder til voksenlivet i København, dannelsen af bandet i 2006 og til den nye plade ‘Subcosmos. Medlemmernes musikalske møde konkretiserede sig først i bandets selvbetitlede debutalbum, derefter i ‘Pioneers of Spaceflight’ (2012) og senere ‘Tychonians’ (2015). De to sidstnævnte, tog begge udgangspunkt i shoegaze og post-rock og fortællinger om universet og menneskets møde med samme.
Det nye album ‘Subcosmos’ er tredje del i trilogien og er et mere personligt værk, inspireret af af bandmedlemmernes eget tidlige liv under sen-70’ernes betonforstæders forfejlede utopi.

Musikken har ligeledes ændret fokus, i det bandet har bevæget sig imod en tungere lyd. LNV opererer nu i et felt defineret af legender som Neurosis og Isis, som orkestret videreudvikler i kraft af det melodiske, poetiske og lokale præg, som altid har kendetegnet deres lyd.

Facebook: https://www.facebook.com/latenightventure/
Bandcamp: https://latenightventure.bandcamp.com/
Spotify: https://spoti.fi/2kgYq11

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

The Shaking Sensations
Seks år efter den seneste udgivelse er post-rock-kvintetten The Shaking Sensations endelig tilbage med ny musik, et fornyet formål og skærpet fokus.

D. 4 oktober udkommer bandets 3 album ‘How Are We to Fight The Blight?’ via tyske Pelagic Records og det skulle efter sigende være deres stærkeste til dato. Med inspiration fra den klassiske post-rock udfolder bandets musik sig gennem lange, smukke og opbyggende passager, der oftest, men ikke altid eksploderer i et altomsluttende og øredøvende klimaks. Bandet er kendt for deres højoktane live-energi og med hele to trommeslagere på scenen, er der garanti for at blive rusket godt igennem.

Facebook: https://www.facebook.com/theshakingsensations/
Instagram: https://www.instagram.com/theshakingsensations/
Bandcamp: https://theshakingsensations.bandcamp.com/
Spotify: https://spoti.fi/2mbcrOd