Tirsdag, Onsdag - se program
Torsdag 19.00 - 03.00
Fredag, Lørdag 19.00 - 05.00
Loading Events

LINE BØGH + LEVI & THE JETS + COLFACH

  • This event has passed.
ONS 05/03 KL 20:00 GRATIS ENTRÉ , / /

Line Bøgh er en sangskriver fra København der allerede er nået langt med sine sange, der smukt forener alternativ pop, folk og poesi. De legende melodiske linjer leder tankerne på navne som Joni Mitchell og Billie Holiday. Hun fik prisen for “Emerging Artist (DK) 2012” på Copenhagen songwriter festval sammen med navne som Svarvar Knutur (IS) og Marius (FO).

Den 14. oktober 2013 udgav hun sin debut-EP, “Det er os som er farverne over byen”. Her indleder Line Bøgh udgivelseskarrieren med fire stemningsfulde sange, der byder på både dansk- og engelsksprogede tekster og som bl.a. handler om at huske at få drukket champagne, og om at finde sig til rette i voksenlivet og det ansvar, der følger med. EP’en er produceret i samarbejde med Kasper Rasmussen, som står bag navne som Annika Åkjær, Penny Police og Folkeklubben.

Line Bøghs sange er lette og ærlige pop­sange – hun har med denne Ep skabt et magisk lille univers med fine tek­ster og flotte billeder som passer til efterårets melankoli. Karakter 4/6” – Unison

Det er en fornøjelse at lægge øre til Line Bøghs sjældent gennemførte og velproducerede debut” – Lydspor.nu

https://www.facebook.com/LineBogh

Levi & The Jets er oprindeligt et singer/songwriter projekt, der med tiden har formet sig til et bandprojekt. Musikken tenderer til indiepop med flere referencer til folkgenren. Som grundelement for enhver sang lægges der stor vægt på ‘den gode melodi.’ Levi Jensen optræder denne aften som duo.

https://www.facebook.com/LeviTheJets

Colfach – alias Jesper Colfach –  er nærværende pop med et organisk og akustisk fundament. Han udgav sit debutalbum “This Time” i 2007 og i 2013 albummet “In the Valley” som var kulminationen på 3 måneders musikalsk dannelsesrejse i Los Angeles.

https://www.facebook.com/colfach