Tirsdag, Onsdag - se program
Torsdag 19.00 - 03.00
Fredag, Lørdag 19.00 - 05.00
Loading Events

Motorcity Blues Company

  • This event has passed.
TOR 03/12 KL 21:00 80/50kr HeadQuarters, Valdemarsgade 1 Præsenteres af Aarhus Bluesforening

Idet bandet Rev.Shine Snake Oil Company desværre har måttet aflyse deres koncert her i starten af december, er det os nu en stor fornøjelse som erstatning istedet at kunne annoncere Motorcity Blues Company – fra (bilbyen) Silkeborg:

For mange vil det være et gensyn med musikerne fra det opløste band

Secret Sins, der i sin tid spillede i bluesforeningen tilbage i marts 2011. Umiddelbart inden gutterne gik hver til sit, nåede de dog at gøre stort indtryk på publikum rundt omkring i DK, og et talstærkt publikum husker dem for deres opvarmning til Johnny Winter koncerten i Silkeborg i efteråret 2010. Efter tre års blues-eksil er kernen fra dengang nu tilbage i en ny konstellation under navnet Motorcity Blues Co.

Forsanger, guitarist, sangskriver og bandleader Mike Hecchi har efter en travl tid med andre musikalske sammenhænge været i studiet med et kompetent hold af musikere for at lave et helt nyt blues-album og altså igen samlet et liveband. (At Mike er en travl og dygtig musiker vidner bl.a. hans kalender om, idet han er en dybt passioneret og engageret person i sine mange spændende projekter som f.eks. orkestret The Sexican, med hvilket han bl.a. i år havde en helt forrygende optræden på Tønder Festivalen.)

For meget mere info se: http://www.thesexican.net/home/4586455206

Denne aften skal det imidlertid igen handle om blues, og man kan roligt glæde sig til blues, roots og ikke mindst nyt originalt materiale, som bliver spillet tro mod musikkens rødder. I forbindelse med udgivelsen af det nye album, spiller bandet i efteråret også en mindre turné, og vi er glade for at kunne lave en koncert denne aften på HeadQuarters, som vil danne de helt rigtige rammer. Vi glæder os til et kærkomment gensyn!

Mike Hecchi: vokal, parlor-guitar og mundharpe

Henrik Bak: slide- og elguitar

Søren Gimm: bas

Kristoffer Lysgaard: trommer

Bandinfo: https://www.facebook.com/MotorcityBluesCo