Tirsdag, Onsdag - se program
Torsdag 19.00 - 03.00
Fredag, Lørdag 19.00 - 05.00
Loading Events

Niklas Runge “I Know I’m Not Magnificent” (Album Release)

  • This event has passed.

AFLYST

LØR 14/03 KL 19:00 60 kr. / 40 kr. forsalg HeadQuarters, Valdemarsgade 1 / /

Den aarhusianske sanger og sangskriver Niklas Runge udgiver sit debutalbum ‘I Know I’m Not Magnificent’ fredag d. 13. marts 2020, og det skal selvfølgelig fejres på hjemmebane hos Headquarters i Aarhus.
 
➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 40 kr.
➤ Entré i døren: 60 kr.
➤ HQ Resident DJs: 23:00-05:00
 
Niklas Runges sange er luftig indiepop, der er ligetil i deres stærke melodiøsitet og veludførte arrangementer, og hans flotte lyse vokal er imponerende men altid vedkommende og fuld af nærvær. I Runges musik befinder man sig i drømmende og melankolske musikalske landskaber, hvor både pop, folk, alternativ rock og ekkoer af kammermusik tilsammen danner et personligt og komplet hele. Samtidig er der noget på spil. Udtrykket karakteriseres af inderlighed, ærlighed og sårbarhed i såvel musik som i teksterne, hvor Runge tager livet, selvet og kærligheden under grundig behandling.
 
Siden udgivelsen af hans debutsingle i foråret 2019 har Niklas Runge spillet roste koncerter på bl.a. SPOT Festival, SPOT Royal, Oppenheimer Festival, i Pumpehusets Byhaven m.fl.
 
Denne aften vil han fejre udgivelsen af I Know I’m Not Magnificent med en gennemspilning af det fulde album sammen med sit imponerende syv mand store orkester.
De to lokale artister – og Niklas Runges gode venner – Jón Normann og CALA supporter på aftenen.
 
Aftenens program:
➤ Jón Normann: 20:00
➤ CALA: 21.00
➤ Niklas Runge: 22.00
 
Baren en åben hele aftenen, og der vil desuden være mulighed for at købe I Know I’m Not Magnificent på vinyl.