Tirsdag, Onsdag - se program
Torsdag 19.00 - 03.00
Fredag, Lørdag 19.00 - 05.00
Loading Events

ROCK’N’CHARITY: A ROAD TO DAMASCUS + LOWRIDER BETTY

  • This event has passed.
FRE 10/10 KL 19:00 (Arrangementstart) 40kr HeadQuarters, Valdemarsgade 1

I 2010 skabte A Road To Damascus den nu årlige velgørenhedstourné, Rock’N’Charity tour. Med Rock’N’Charity Tour har ARTD været på tour i alle hjørner af Danmark og samlet penge ind til Børnecancerfonden. I 2012 kunne bandet donere mere end 50.000 kr. efter 10 koncerter rundt omkring i landet. Dette var den hidtil største succes for Rock’N’Charity konceptet.

A Road To Damascus er godt igang med at etablere sig som et af Danmarks mest markante nye rockbands. De formår at bygge bro til den amerikanske rock/pop-punk scene med deres sans for iørefaldende melodier a la 30 Seconds To Mars og ind-til-benet sangskrivning som Green Day.

A Road To Damascus udgav deres første EP i 2010, og derefter deres debutalbum i 2011. Albummet høstede rosende anmeldelser i både Danmark, Sverige, Tyskland og USA og gav dem nomineringer til bl.a. Underground Music Awards.

https://www.facebook.com/aroadtodamascus

Vejlensiske Lowrider Betty er godt i gang med at støbe et solidt fundament til rockscenen. Det kommer til udtryk, når deres alternative rock bliver serveret med nytænkende rockkompositioner- og en medrivende liveoptræden. Kvintetten har, meget bevidst, ikke udsendt officielt materiale indtil videre. Til trods for det har de imponeret både branchefolk og publikum, igennem deres velovervejede livepreformance. Der nærmere sig de 100 optrædener.

https://www.facebook.com/Lowriderbetty