Tirsdag, Onsdag - se program
Torsdag 19.00 - 03.00
Fredag, Lørdag 19.00 - 05.00
Loading Events

SIMON LYNGE RELEASE FEST + NANNA SCHELDE

  • This event has passed.
TIR 13/05 KL 19:00 (Dørene åbner) 60 kr. / 40 kr. forsalg HeadQuarters, Valdemarsgade 1
Koncerten er slut kl. 22:00. Herefter er der gratis adgang.

Efter det anmelderroste debutalbum “The Future” – som sendte den grønlandske singer-songwriter Simon Lynge fra obskuritet til førstepladsen på Amazons UK rangliste – TV-optræden på BBC Breakfast og Sky News, omtale i The Sunday Times, Scotland Harald og Rolling Stone, en turné med Emmylou Harris og en koncert på den legendariske Glastonbury Festival, er den populære singer-songwriter / guitarist klar med album nr. 2, “The Absense of Fear”.

Det er ikke helt ved siden af, når engelske The Sunday Times beskriver Simon Lynges musik som “A breath of his fresh island air.” Den dansk/grønlandske sanger og guitarist har virkelig sig selv på spil i sin sangskrivning. Og det er noget, der taler lige ind i hjertekulen hos lyttere fra hele verden. The Absence of Fear blev da også finansieret gennem crowd-funding, hvor Simon Lynge-fans verden over hjalp til med at skabe et økonomisk fundament for at kunne gå i studiet med det nye materiale. Resultatet er blevet uhyre medrivende, både musikalsk og tekstligt, og pladen er ikke mindst virkelig fermt produceret af Thai Long Ly.

Det er prominente samarbejdspartnere, der har fået øjnene op for talentet fra det høje nord. Musikerne på den nye plade er alle sammen folk fra det øverste lag af den musikalske fødekæde i L.A. De turnerer og har indspillet med Tracy Chapman, Fiona Apple, Stevie Wonder, Prince, Christina Aguilera, Chick Corea og mange flere. Derudover spiller guitaristen Steve Cropper (som skrev og indspillede Dock Of The Bay med Otis Redding) guitar på Simon Lynges eminente cover-version af sangen.

www.facebook.com/SimonLyngeMusic

Nanna Schelde er en ny, unik stemme på den danske musikscene. Hun er opvokset i Nordjylland men nu bosat i Aarhus. Hun har siden folkeskolen skrevet, sunget og spillet musik indenfor hjemmets fire vægge. I teenageårene dannede hun det nu hedengangne band NannaJulie, som spillede en række koncerter, heriblandt deltog de i det nordjyske kultur- og musikprojekt Keep On Rockin’.

Nanna Schelde fokuserer nu primært på sit soloprojekt. Dette er kendetegnet ved elegante klaverarrangementer, formfuldendte melodier, vedkommende tekster og en unik sans for at opbygge korstemmer. Hun er en blændende sanger, dygtig pianist og karismatisk performer. Nanna Scheldes udtryk er på én gang drømmende og ekspressivt, eksperimenterende og kommercielt. Hun arbejder uhyre målrettet, har en klar ambition og har allerede nu en række musikalske målsætninger og drømmeprojekter.

https://www.facebook.com/nannascheldemusic