Tirsdag, Onsdag - se program
Torsdag 19.00 - 03.00
Fredag, Lørdag 19.00 - 05.00
Loading Events

Sister Chain & Brother John (UK/D) + Support: Fantomplads

  • This event has passed.
FRE 10/08 KL 19:00 70kr HeadQuarters, Valdemarsgade 1 /

SISTER CHAIN & BROTHER JOHN:
Trædende an i viktorianske gevandter og med en forvrænget guitar og en tamburin, præsenterer Sister Chain & Brother John historier om slette folk og de elskovssyge; om teenageres dagdrømme og erotiske mareridt, og skaber det, der bedst kan beskrives som “parlour punk” eller “kammermusik fra de sidste dage”.
_______________________
➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 20.00
➤ Entré: 70 kr.
​➤ Kærlighed: 100P

Sister Chain & Brother John har spillet hundredvis af koncerter i kirker, på både, på gadehjørner i krigszoner foruden natklubber, festivaler og koncertsale. De har udgivet de to albums “Darkness To Warm Your Heart” og “The Androgyne Show” og arbejder pt. på deres tredje album. Duoen har turneret i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, USA, Storbritannien, Tjekkiet, Israel og andre steder.

FANTOMPLADS:
Den moderne danske vise filtreret gennem hverdagens støj og det 21. århundredes kunstnerhjerte. Sangerinden Rikke Alminde Bendtsen og guitaristen A.K. Hansn (begge fra Singvogel) bakkes op af hjemmelavede motoriserede instrumenter. En krydsning mellem metro pop og musique concrète inspireret af byens glemte sange og lyde – rørenes susen, trafikkens fjerne støj, maskinernes skraben og syden. Følsomt og fandenivoldsk – når champagnen bobler i selskaber bag algede ruder.