Tirsdag, Onsdag - se program
Torsdag 19.00 - 03.00
Fredag, Lørdag 19.00 - 05.00
Loading Events

Udengrund & De Lyse Timer & Eye Win Hoe

  • This event has passed.
FRE 23/03 KL 19:00 60kr HeadQuarters, Valdemarsgade 1 /

Udengrund:
Skrevet på trædeorgel og cigarkassehöfner i en provinskælder. Indspillet på et loft ude på landet. Med distortion og space echo på bassen. Øvet under en forladt skole i en stor by. Udengrund spiller gerne tungt. Udengrund spiller også gerne smukt. Bandet nøjes gerne med to akkorder, men ikke af princip. De ved, hvad de synger, fordi de mener det. Udengrund har ikke brug for nogen anden grund.
 
De Lyse Timer:
Den dansksprogede trio De Lyse Timer hylder med eftertænksomme tekster og en særlig sans for det klassisk skårne omkvæd, en tid hvor rock- og popmusikken levede et mere enkelt liv. ‘Den danske popmusiks guldalder’, som de selv har beskrevet det, og det er da også i 80’ernes og start-90’ernes danske lyd – ikke mindst Lars H.U.G. og Loveshop – at De Lyse Timer henter meget af deres inspiration fra. Dog med øre for nyere indie bands, som er med til at give deres lyd, et strejf af noget mere moderne.
 
Bandet debuterede i 2017 med singlen Blodmåne, der i september gik direkte ind som nr. 1 på P3’s Barometerliste, og ramte førstepladsen flere gange siden da. Debutalbummet ’Under En Anden Sol’ udkom få måneder efter og hylder den hurtigt svundne ungdom med et bittersødt tekstunivers.
 
Om albummets lyriske omdrejningspunkt forklarer bandet: “I det store hele er albummet her, på mange måder, et opgør med ungdommen. Enhver ungdom er vel storslået på hver sin egen facon. Den er både skælsættende, fordømt, og befriende på en gang, og fortjener, i vores optik, i høj grad en hyldest. Det får den så her og nu, under en anden sol.’’
 
Som musikbloggen ”Regnsky” skrev: ” Det er dansk, det er dejligt, og det er helt sikkert værd at give et lyt.”
 
Eye Win Hoe:
Eye Win Hoe er et popprojekt med sangskriver og musiker Simon Axelsen bag roret. Sangene tager afsæt i både fortid, nutid og har et drømmende håb for fremtiden, og med i sin rygsæk af sange og erfaringer,kæmper han for kærligheden og troen på at man finder sin vej i livet; om at smide hæmningerne og tro på sig selv.
 
Eye Win Hoes lydunivers er enkelt og dybsindigt, og har et organisk udtryk suppleret af elektroniske elementer og lyde.
 
Denne aften vil være et solosæt (Simon Axelsen), hvor publikum rigtig vil have mulighed for at høre de rå melodier og tekster som de lød, da sangene blev til: kun med vokal og akustisk guitar.
_______________________
​➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 20.00
​➤ Entré i døren: 60 kr.
​➤ Kærlighed: 100P