Tirsdag, Onsdag - se program
Torsdag 19.00 - 03.00
Fredag, Lørdag 19.00 - 05.00
Loading Events

Wolfroy + Special Guest: Scar Polish

  • This event has passed.
TOR 30/05 KL 19:00 30kr HeadQuarters, Valdemarsgade 1 /

HeadQuarters inviterer til en aften med den Aarhusianske Singer-Songwriter, Wolfroy, og den Berlin-baserede neo-psykedeliske lofi-artist, Scar Polish.
_______________________
➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Entré i døren: 30 kr.
➤ HQ DJs fra ca. kl. 22.00 – 03.00

Wolfroy
Wolfroy er inspireret af stærke amerikanske sanger/sangskrivere som Will Oldham (Bonnie ”Prince” Billy) og Damien Jurado og selvom han har begge ben solidt plantet på jorden, er han alligevel flere gange fløjet til USA for i Nashville at lade kreativiteten og skrivelysten få frit løb. Han er en sammensat herre, 24-årige Christian Poulsen, manden bag Wolfroy, men han er samtidig en moden og afklaret ung mand, der har en temmelig præcis idé om, hvad han vil med sin musik.

”Jeg er meget interesseret i det fortællende univers. Jeg vil helst ikke fremstå for poetisk eller kunstnerisk i min lyrik. Jeg vil egentlig bare gerne have lov til at sætte ord på nogle tanker. Det må gerne være simpelt og håndgribeligt,” fortæller han og fortsætter:

”Det er mit håb, at mit forsigtige og undrende væsen kommer til udtryk i musikken og at nogen kan spejle sig i det.”

Og det kommer i dén grad til udtryk på mandens intime og inderlige, fortrolige og udkrængende debutalbum, der på samme tid rummer masser af vidunderligt iørefaldende melodier, stærke stemninger samt såvel tyste som storladne elementer. Et værk, der tæller en generøs stribe sange spundet om Christians dybe, indtagende stemme, rolige og raffinerede guitarspil og ikke mindst sange med et budskab.

Scar Polish
Berlin-based Scar Polish, moniker to British-born Robin Fisher, is the final product of a transition phase. Taking an indie rock upbringing and switching things up with the inclusion of deranged electronics, Scar Polish takes a new musical leap into dream psychedelia, gritty sampling and ethereal soundscapes, yet keeping it playful, personal, lo-fi to its fullest and, most importantly, doing DIY justice.