Tirsdag, Onsdag - se program
Torsdag 19.00 - 03.00
Fredag, Lørdag 19.00 - 05.00
Loading Events

Sofia Hedia + Support: Lihme

  • This event has passed.
ONS 25/09 KL 19:00 135 kr. / 115 kr. forsalg HeadQuarters, Valdemarsgade 1 / /

Sofia Hedia inviterer til en aften med poetiske pop-sange og masser af nærvær.
_______________________
➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 20.30
➤ Forsalg: 115 kr.
➤ Entré i døren: 135 kr.
➤ Kærlighed: 110%

Sofia Hedia:
“SOFIA HEDIA blæste mig bagover med sin stemme…”. Citat : Søren Huss.
Det blev starten på et samarbejde, hvor Søren blev mentor for Sofia Hedia i hendes sangskrivning. Hvor de sammen fandt ind til kernen af hendes meget personlige og hudløse tekster.

Og nu er hendes andet album “Drømmespind” her. SOFIA HEDIA er poetisk, personlig pop på dansk, produceret med varm minimalisme. “Drømmespind” udkom 25. januar. Singlen SPØGELSER har mere end 100 plays på P4 og mere end 29.000 views på videoen

DRØMMESPIND er månedens album på Elle: ”Lydbilledet er minimalistisk svævende med elektronisk kant a la ’Rest in Beats’ med Sofias smukke danske ord og stemme som en fint vævet rød tråd. Drømmespind kravler roligt ind under huden, bliver der længe og anbefales til alle” – 4 EEEE ud af 6

FEMINA: – 5 hjerter ud af 6

+ Support: Lihme:
Den aarhusianske singer-songwriter Lihme (Silje Marie) skriver dragende indie-popballader med en vokal der skærer sig lige ind i hjertekulen. Akustisk enkelthed og luftige produktioner er kendetegnende for hendes solo-udspil hvor lytteren bringes ind i et bittersødt musikalsk spændingsfelt.

Lihme er inspireret af artister som Lykke Li og Feist som formår at udfordre den klassiske popballade, ligesom hun selv søger at gøre det med sine sange.